Praktijk

In hartje Millingen openden wij 25 jaar geleden, na een carrière in de reguliere zorg, onze praktijk voor alternatieve geneeskunde. In goede maar ook in stormachtige tijden bleef de praktijk een centrum voor streek- en landelijk gerichte alternatieve zorg. Praktijk de Grens biedt de patiënt een groot aantal mogelijke onderzoeks- en behandelmethodes. Hieronder valt orthomoleculaire therapie, acupunctuur en homeopathie maar ook vernieuwende ontwikkelingen op het medisch vakgebied. Per patiënt wordt een passende keuze gemaakt uit de mogelijkheden, want zoals Dr. Koonen altijd zegt: ‘Het is mijn uitdaging en verplichting als arts om voor iedere patiënt een oplossing te vinden’.
In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde medische apparatuur. Door middel van een elektronische lichaamsscan ontvangt de patiënt tijdens het consult een gedetailleerde uitslag van zijn of haar lichamelijke en geestelijke gesteldheid. In combinatie met een heldere uitleg over uw toestand komt de arts vervolgens samen met U tot een afgestemd behandelplan. Met als streven het daadwerkelijkgenezen van ziekte, niet alleen het onderdrukken van klachten.
In onze praktijk werkt een vaste arts en een praktijkondersteuner. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van persoonlijk en vertrouwd advies.
Wij maken gebruik van de nieuwste en betrouwbare methodes om verder te kijken dan conventioneel onderzoek, zelfs tot op het niveau van onze lichaamscellen. Hierdoor krijgt u als patiënt inzicht in de processen waar het bij u van binnen of buiten fout gaat. De arts neemt de tijd om samen met u een behandelplan te maken.
Dit behandelplan kan alle bovengenoemde therapieën inhouden, maar ook: voedingsadviezen, bewegingsadvies. Ondersteunende vitamines of mineralen, kruiden voor een beperkte periode of een doorverwijzing naar een andere therapeut zoals de chiropractor of podotherapeut.